Putování po stopách Tomáše Bati

Termín:26. – 30. října 2024
Sraz:V sobotu 26.10 v 8:00 ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:V 8:36 vlakem R13 (R 805 Moravan) směr Otrokovice
Návrat:Ve středu v 17:22 vlakem R13 (R 806 Moravan) na Hlavní nádraží Brno
Cena:999 Kč + doporučené kapesné 100 Kč
Přihlášení:Proveďte přes oddílový web - tlačítkem Jedu taky! a převodem na účet podle instrukcí.
Nebo odevzdejte papírovou návratku spolu s penězi vedoucímu na schůzce. Přihlášení proveďte nejpozději do středy 16.10.2024.
Ubytování:Skautská základna 6. středisko ve Zlíně
Stravování:Jídlo na cestu, první společné jídlo je sobotní večeře
Program:Procházky v podzimní přírodě, poznávání Zlína, vyrábění a pouštění draků, výuka tábornických dovedností, zpěv s kytarou, společné hry
Výbava:Velký batoh nebo krosna, malý batůžek na výpravy, láhev na pití (alespoň 1,5 l), deníček a tužka, šátek, uzlák, spací pytel, karimatka, pyžamo, pevné nepromokavé turistické boty, přezůvky, ešus a lžíce, hrnek, sprchový gel, ručník, kartáček a pasta, pláštěnka, bunda, čepice, svetr či mikina, tričko či košile, dlouhé kalhoty, spodní prádlo, ponožky, tepláky a oblečení vhodné dovnitř, kapesní nožík, knížka (kdo má), společenské hry (kdo má), sekera (kdo má), buzola (kdo má)
Zvláštní výbava:Kapesní nožík a pastelky na výrobu draků, dobrá nálada samozřejmostí
Poznámka:Prosíme rodiče, aby děti na výlet nevybavili zbytečnostmi, s krosnami děti půjdou asi 3 km pěšky na ubytování. Dále prosíme přizpůsobit výše napsané oblečení podzimnímu počasí.
Vedoucí akce:Mikuláš 'Krokodýl' Marek, tel: 737 636 949

Na podzimní prázdniny se letos vydáme do nedávné historie, po stopách významného českého podnikatele Tomáše Bati. Kdo to vlastně byl a co dokázal? A čím jiným je město Zlín známé? Zajímají vás odpovědi na tyto otázky, nebo chcete jen zažít podzimky plné dobrodružství s kamarády, na nic nečekejte! Pouštění draků, procházky po městě, podzimní příroda, zpívání s kytarou a hlavně príma kolektiv. Tak co, už ses přihlásil? Jo? Výprava právě začíná!

Propozice ke stažení

Na akci jsou příhlášeni

Pojeď taky, přihlaš se. Alternativní způsob pro rodiče.

2 komentáře u „Putování po stopách Tomáše Bati“

Napsat komentář